Top 7 saltele de pat pentru copii pe care să le luați în considerare atunci când faceți următoarea achiziție vine ca o completare firească a faptului că dacă este vorba despre sănătatea și bunăstarea copiilor noștri avem un motiv în plus de a alege ce este mai bun pentru aceștia.  Cele mai importante aspecte urmărite atunci când achiziționăm o saltea pentru un bebeluș sau copil mai mare trebuie să ia în calcul următoarele; măsuri împotriva sufocării accidentale (circulația ușoară a aerului prin saltea), materiale textile cât mai sănătoase (fibre textile bio de exemplu), suport ortopedic perfect pentru oasele în creștere ale copiilor.

1. Saltea copii ortopedica Bio Cocos / Bambus 60×120

Prima saltea din lista noastră a fost gândită in Germania, după discuții cu medici ortopezi dar și cu specialiști din domeniul materialelor poliuretanice și textile, astfel că s-a născut această saltea. Este cea mai bună alegere dacă vorbim despre înălțime, confort, fermitate și durabilitate.

Caracteristici cheie

 • protecție antisufocare
 • husă bambus
Top 7 saltele de pat pentru copii
Saltea copii ortopedica Bio Cocos / Bambus 60×120

2. Saltea de pat Ortopedică, 7 zone, Latex Gel 60×120 – Reversibilă, Husă Lavanda, Rebel Teenage

Următoarea pe listă este un model de saltea foarte confortabil, destinat în principal copiilor și adolescenților care conferă un suport corect pentru anatomia acestora dar și un confort termic pe măsură. Această saltea ortopedică este alcătuită din două straturi, unul din spumă de ultimă generație si celălalt dintr-un latex gel integral, profilat pe 7 zone cu rol de a menține o temperatură constantă a corpului. Vine îmbrăcată într-o husă premium ce conține capsule odorizante cu ulei de lavandă pentru un somn adânc și liniștitor.

Caracteristici cheie

 • reversibilă cu fermități diferite
 • 7 zone de confort
 • disponibilă în diverse mărimi

Saltea de pat Ortopedică, Latex Gel 60×120 – Reversibilă, 7 zone, Husă Lavanda, Rebel Teenage

3. Saltea de pat Aloe Vera Fit Super Ortopedică, 12 cm, 60×200

Locul 3 este ocupat de o saltea cu o grosime de doar 12 cm dar care face cu brio treaba unei saltele groase. Și asta datorită performantei spume LUFT HD care este foarte densă și rezistentă. Salteaua de pat Aloe Vera Fit nu este doar pentru copii sau adolescenți, ea poate fi folosită cu succes și pentru musafiri împreună cu un pat pliabil, în cabina unui TIR sau într-o rulotă cu care ai ales să vezi lumea largă.

Caracteristici cheie

 • flexibilă și ventilată
 • husă Aloe Vera
Saltea de pat Aloe Vera Fit Super Ortopedică, 12 cm, 60×200

4. Saltea Sensillo Luxe Hrișcă-Spumă-Cocos cu Aloe Vera 60×120

În lista noastră se regăsește pe locul 4 o saltea cu 3 straturi de hrișcă-spuma-cocos, cu o grosime de 11 cm, care asigură confortul bebelușilor în timpul somnului. Structura cu tuburi umplute cu hrișcă se adaptează la forma anatomică a copilului și împiedică dezvoltarea microflorei și acarienilor.

Caracteristici cheie

 • tuburi umplute cu hrișcă
 • husă Aloe Vera
Saltea Sensillo Luxe Hrișcă-Spuma-Cocos cu Aloe Vera 60×120

5. Saltea Pătuț Lorelli Antialergică Eco Tex 60x120x10cm

Fabricată din 2 straturi de fibră de cocos, salteaua Lorelli este tratată anti-alergic la exterior și reprezintă o alegere pentru a-ți proteja copilul de acțiunea bacteriilor și de a-i oferi o poziție cât mai corectă în timpul somnului.

Caracteristici cheie

 • burete poliuretanic
 • husă lavabilă bumbac 100%
Top 7 saltele de pat pentru copii
Saltea Pătuț Lorelli Antialergică Eco Tex 60x120x10cm

6. Saltea Pat Lorelli Havana Premium 60×120

Salteaua de pat Lorelli Havana Premium aflată pe penultimul loc din această listă are un design și o compoziție care o ajută să respire și să elibereze tensiunea, fiind special concepută pentru corpurile aflate în creștere cum sunt cele ale bebelușilor și copiilor. De asemenea husa detașabilă cu care salteaua este învelită se poate spăla la mașină pentru a oferi prospețime de lungă durată.

Caracteristici cheie

 • 2 straturi (fibră nucă de cocos și spumă elastică)
 • înălțime totală 10 cm
 • husă lavabilă bumbac 100%
Saltea Pat Lorelli Havana Premium 60×120

7. Saltea Pat Lorelli Pliabilă Air Comfort 60x120x6cm

Ultima dar nu cea de pe urmă în lista noastră este o saltea pliabilă, ideala pentru voiaj, grație dimensiunilor reduse și ușurinței de transport. La interior conține un strat de spumă poliuretanică de înaltă elasticitate și vată poliesterică pentru confortul sporit al bebelușului. Salteaua vine într-o geantă de voiaj cu fermoar pentru a fi ușor de transportat.
 • absorbantă, antibacteriană, permite libera circulație a aerului
 • înălțime totală 6 cm
 • husă bumbac (40%) și poliester (60%)
Top 7 saltele de pat pentru copii
Saltea Pat Lorelli Pliabilă Air Comfort 60x120x6cm

Dacă vi se pare util articolul Top 7 saltele de pat pentru copii vă rugăm să îl împărtășiți și cu alții folosind butoanele de mai jos.

Top 7 saltele de pat pentru copii

S-ar putea să te intereseze și ...