Se apropie cu pași repezi sezonul cadourilor și toată lumea va intra în febra cumpărăturilor așa că ne-am gândit să vă prezentăm 10 idei de cadouri pentru copii. Era și un film din 1996 tradus exact așa “Goana după cadou” (Link către film) cu Arnold Schwarzenegger în care acesta este într-o cursă contra-cronometru de Crăciun pentru a-i lua fiului său cadoul mult dorit. Cred că toți am fost la un moment dat într-o astfel de cursă nebună.

În ultimii ani însă, comerțul online s-a dezvoltat exponențial, inclusiv în România, așă ca avem acum alternativă la “fuga” prin magazine: așteptarea curierului care să ne livreze jucăriile comandate de pe internet pentru cei dragi nouă.
Am ales să facem o listă cu 10 idei de cadouri pentru copii, în principal jocuri educative adresate celor mici. Să începem:

1. Animalele de la fermă

Pentru că nu toți copiii din ziua de azi mai au bunici sau rude la țară unde ar putea descoperi animalele în carne și oase te invităm să iei în calcul acest set cu animalele de la fermă ca și cadou pentru copilul tău !
Caracteristici:
Figurinele cu detalii realiste sunt ideale pentru o varietate de activitati amuzante pentru micuti.
Setul este ideal pentru activitati de sortat, numarat, recunoastere a diferitelor animale domestice si jocuri de rol pline de imaginatie
Include: un ghid de activitati si 7 figurine. Cea mai mare piesa masoara: 25 x 19 cm
Varsta recomandata: 18 luni+
10 idei de cadouri pentru copii

Animalele de la fermă – Joc educativ


2. Prima mea trusă de desen

Dacă și tu consideri că bebelușul tau este talentat, vei descoperi foarte repede cu acest set creativ special conceput pentru cei mai mici artiști dacă lucrurile stau așa sau nu !
Caracteristici:
Vopsea non-toxică
Produsul nu conține gluten, proteine, lactoză
Trusa conține: 4 recipiente de 150 gr fiecare cu vopsea colorată (roșu, galben, albastru și verde), pensulă, cutiuță cu capac, burete, 5 coli de hârtie colorată.

Varsta recomandata: 6 luni+
10 idei de cadouri pentru copii

Prima mea trusă de desen


3.Trusa micului doctor

Mulți dintre noi visam atunci când eram mici să devenim doctori și nimic nu s-a schimbat. Cei mici iubesc să se joace de-a doctorul așa că nu ezitați să-i familiarizați cu aceasta meserie minunată. Pe lângă învățarea părților corpului cei mici învață să și prețuiască sănătatea, să aibă grijă de aceasta și de ce nu, să-și învingă teama de a merge la medic.
Caracteristici:
Trusa esta dotată cu tot ceea ce micuții medici au nevoie pentru o consultație elaborată.
Stetoscop, cu sunete realiste, telefon mobil, forceps, bandaje, termometru și multe alte accesorii. În total 19 piese.
Telefonul mobil funcționează cu 2 baterii AAA, neincluse.
10 idei de cadouri pentru copii

Trusa micului doctor


4. Ștampile alfabet

Cei care au copii mici știu cât de fascinați sunt aceștia să ștampileze tot ce prind. Cu acest set copilul tău își poate dezvolta atât îndemânarea cât și învățarea literelor alfabetului.
Caracteristici:
26 ștampile cu litere majuscule
8 ștampile cu semne de punctuație
Dimensiuni: litere 2,5 cm x 2,5 cm, semne punctuație: 1 cm x 2,5 cm

Vârsta recomandată: 4 – 8 ani
10 idei de cadouri pentru copii - Jocuri educative

Ștampile alfabet


5. Casă de marcat pentru copii (EURO)

Îți dorești să începi educația financiară pentru copilul tău ? Nimic mai simplu cu această casă de marcat solară. Copilul tău se va putea familiariza cu bancnotele, monedele, poate învăța să numere corect restul și multe altele.
Caracteristici:
Casa de marcat conține:
24 monede (5 bucăți x 1 cent, 5 bucăți x 2 cenți, 4 bucăți x 5 cenți, 2 bucăți x 1 euro, 2 bucăți x 2 euro, 2 bucăți x 50 cenți, 2 bucăți x 20 cenți si 2 bucăți x 10 cenți), 20 bancnote câte 5 bucăți din fiecare (50 euro, 20 euro, 10 euro, 5 euro)
Card de credit
Carnețel și un ghid de activitate
Vârsta recomandată: 3 – 7 ani

Casă de marcat pentru copii (EURO)


6. Orașelul zânelor – joc de tip traseu

Vă invităm într-o lume fascinantă unde trenulețul de lemn se deplasează cu ușurinșă pe șine, descoperind astfel orașul zânelor cu ajutorul pieselor de decor și a personajelor incluse in set. Copiii pot astfel crea un orășel prin care circulă trenul, având variante nenumărate de jocuri de rol.
Caracteristici:
Locomotiva și vagoanele dispun de cuplaje magnetice care le permite să se conecteze între ele, fiind compatibile cu alte seturi de tren și accesorii din gama Bigjigs Rail.

Setul include 75 de piese:
36 șine de lemn
39 accesorii din lemn (trenuleț, căsuțe, copaci, zâne, elicopter)
 Vârsta recomandată: 3 ani+

Orașelul zânelor – joc de tip traseu


7. Întrecerea clătitelor – Joc tip ștafetă

Acest joc este unul de tip ștafetă care îl va ajuta pe copilul tău să lucreze în echipă, să își coordoneze mai bine mișcările și să își îmbunătățească și alte abilități. Scopul jocului este acela în care copiii trebuie să așeze clătitele una câte una, în ordinea afișată pe card. Câștigă echipa care a ordonat corect clătitele și a pus prima cubulețul de unt deasupra.
Caracteristici:
Ideal pentru activități recreative în aer liber (dar și la interior)
Setul conține: 10 clătite cu o dimensiune de aprox. 6.5 cm de diferite feluri (cu afine, căpșuni, banane, ciocolată sau clătită simplă), 2 cuburi de unt, 2 spatule, 2 farfurii din carton, 10 carduri, instrucțiuni de joc
Vârsta recomandată: 4 – 8 ani

Întrecerea clătitelor – Joc tip ștafetă


8.Set plastilina non-toxica – Maxi Box

Descoperă un set maxi de plastilină care nu conține substanțe toxice și este sigur pentru copilul tău.  Jocul este indicat pentru dezvoltarea îndemânării, creativității și abilităților motorii fine. Setul se poate folosi simultan de mai mulți copii.
Caracteristici:
Setul include:
6 recipiente de 150 gr în 6 culori vesele (roșu, galben, verde, albastru, maro și alb)
4 forme speciale care îl vor ajuta pe cel mic să creeze adevarate capodopere
2 ustensile ce vor ajuta la manevrarea creațiilor
Greutate: 1 kg

Vârsta recomandată: 3 ani+

Set plastilina non-toxica – Maxi Box


9. Carioci pentru bebeluși

Ajută-l pe bebelușul tău să descopere frumusețea desenatului cu aceste carioci potrivite pentru vârsta lui. Fascinația copiilor de a desena și picta poate fi împlinită cu acest set de carioci non-toxice.
Caracteristici:
Setul include:
10 carioci în 10 culori strălucitoare
Culorile sunt non-toxice și se curăța cu ușurință prin spălare cu apă călduță
 Vârsta recomandată: 1 an+

Carioci pentru bebeluși


10. Set microscop ”Micro Pro”

Setul acesta microscop Micro Pro îi va fi de ajutor copilului tău atunci când face descoperi interesante dar care au nevoie de o doză suplimentară de adevăr. Acesta este un set complet pentru a explora lumea microscopică de către copii.
Caracteristici:
Microscopul pe care vi-l recomandăm astăzi poate mări de la 50 până la 600 de ori în funcție de stabilizare și iluminarea încorporată.

Setul include:
95 de accesorii (microscop din metal turnat, ocular 10X, ocular 20X, scalpel (bisturiu), spatulă, pensetă, eprubetă cu capac, vas Petri, pipetă, bețisor pentru amestec, lupă, recipient gradat pentru măsurare, bec de schimb pentru microscop, vopsea roșie cristalizată, vopsea albastră cristalizată, 4 flacoane pentru specimene, 5 lamele preparate (diapozitive), 18 lamele goale, 18 etichete lamele, 36 capace pentru lamele, geantă din plastic pentru depozitare și transport)
Ghid de activitate (pentru a funcționa are nevoie de 2 baterii tip AA neincluse)

Set microscop ”Micro Pro”


În speranța că articolul 10 idei de cadouri pentru copii a fost util vă încurajați să-l împărtășiți și cu alți părinți sau persoane aflate în căutarea cadoului potrivit.

10 idei de cadouri pentru copii – Jocuri educative

S-ar putea să te intereseze și ...